поздрави за рожден ден, имен ден, юбилей, сватба, поздравления за коледа нова година
поздрави - меню
Забавни Поздрави за Абитуриенти / Оригинални Поздрави за абитуриенти, завълшване, абитуриент и абитуриентка

За всеки край има едно ново начало
и всеки изминал спомен, е мечта напред.
Чесито дипломиране и завършване на този цикъл от твоя живот!

+++++

Хората, които са били с теб през годините, винаги ще бъде част от живота ти!
Ти никога няма да забравиш тези 4 години щастие ...

+++++

За най-добрия абитуриент и изминалите хубави години знай че,
всички по-добри и по-светли дни, чакат само за теб.

+++++

Ти го постигна ДА! Сега всичко е свършило, или всичко или всичко ново започва, в зависимост от това по какъв начин да го погледнеш. Много усмивки за най-хубавата абитуриентка и честито завършване!

+++++

Поздравления за твоето завършване. Образованието е ключът към отключване на нови врати в живота. Нека това което си научил и дипломата ти помагат за напред ви живота ти.

+++++

Ти не само завършваш гимназия. Ти преминаваш в зряла възраст и отговорността вече е изцяло твоя. С пожелание най-добрито бъдеще и сбъднати моменти.

+++++

Честито завършване и весел абитуриентски бал, но знай че "Човекът, който завършва днес и спира да учи утре е необразован на следващия ден".

+++++

Ние сме горди с теб и твоите постижения. Ние сме уверени, че ще продължиш с още повече големи успехи. Успех в следващите си приключения. Честито Дипломиране
 
Пожелания за Рожден ден, Имен ден, Сватбен ден, Забавни Пожелания за Коледа и Нова Година, Поздрави за Младоженци, Свети Валентин, Бебе, Лека нощ.
2009 - 2012 Поздрави и Пожелания за всички празници и поводи. Ò Всички права запазени на Pozdravi-bg.net
Bookmark and Share
Поздрави за абитуриенти, изберете най - оригиналното и забавно поздравление за завършване и пожелание за абитуриенти. Зарадвайте вашите близки и приятели с нечувани забавни поздрави за абитуриенти. Вашите предложения за поздрави за абитуриентски бал, поздравления за абитуриентка и пожелания за абитуриент очакваме на нашия e-mail
 
Избран Поздрав за Деня: