поздрави за рожден ден, имен ден, юбилей, сватба, поздравления за коледа нова година
поздрави - меню
Забавни Поздрави за Имен Ден за картички / Оригинални Пожелания за Имен Ден


Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта винаги да е под ръка, а късметът да те чака зад всеки ъгъл
+++++

Честит имен ден! Всичко, което ти желая е: здраве, защото е важно, щастие, защото е необходимо, любов, защото тя ще спаси света, упоритост, за да преследваш мечтите си, търпение, за да ги постигнеш и смелост, за да ги отстояваш докрай! Нека всяка твоя съкровена мечта се превърне в реалност
+++++

Честит Имен ден! Пожелавам ти много щастие, любов, здраве ,любов, успех, любов, късмет, любов и много любов!
+++++

Честит Имен Ден,мила! Бъди жива и здрава! Желая ти много щастливи мигове,много късмет и любов!
+++++

Ч.И.Д.Днес на твоя имен ден,те приветствам умилен и ти желая гръмогласно,в живота всичко най-прекрасно!
+++++

Мило мое, пожелавам ти да празнуваш много имени дни с много истински приятели! Бъди винаги лъчезарна и щастлива,не се предавай пред трудностите и вярвай в щастието! Помни,че има хора,които те обичат и на които винаги можеш да разчиташ! Обичам те!
+++++

Честит Имен Ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, успехи и сбъдване на всичките ти мечти! Бъди все така хубава, умна, енергична, лъчезарна и усмихната!
+++++

Честит Имен Ден! От все сърце ти желая много успех във всичко,което умееш - късмет за това, което не зависи от теб и много любов, която да те кара да се чувстваш истински щастлива, защото ти го заслужаваш! Много си те обичкам!
+++++

Честит имен ден! Желая ти всичко най-най!
+++++

Честит празник! Само хубави неща да ти се случват!
+++++

Честит Имен Ден! Чудя се и се мая какво да ти пожелая-щастие или радост,а може би вечна младост. Нека да е младост,защото в нея има щастие и радост!
+++++

Честит имен ден! Пожелаваме много здраве, цветно настроение и усмивки. Весел празник!
+++++

Честит имен ден, мило мое слънчице! Пожелавам ти сбъдване на всичките ти мечти, да си много щастлива!Благодаря ти, че си ми приятелка! ОБИЧАМ СИ ТЕ! Приятно изкарване!
+++++

Честит имен ден, желая ти много здраве, щастие, късмет и попътен вятър в живота!
+++++

Честит Имен Ден! Да си жива и здрава и... много успехи!
+++++

Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци,веселба и така до сутринта! На теб приятелко любима желая светли дни, желая ти букет от рози и сбъдване на всичките мечти! Животът ти да бъде пълен с радост, да бъде свидна твоята мечта, желая ти прекрасна младост от името на ЛЮБОВТА!
+++++

Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци,веселба и така до сутринта! Очите ти от щастие да греят, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес празнуваш ти.
+++++

Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини! Грижи и неволи забрави, празника с усмивка посрещни! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат!
+++++

Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки божи ден и 100 години да празнуваш този имен ден.
+++++

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго и го измислих: Наздраве, Георги,да ти е живо и здраво името!
+++++

Честит имен ден! Въпросът е "да се напием или да останем нетрезви". Ти избери сам, а аз ще продължа да си пия с бутилка в ръка и с твоето име на уста!
+++++

Честит имен ден.Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба!
+++++

Днес е Цветница! Честит имен ден! Не оставяй вечерта ти да бъде черно-бяла, а я направи цветна като името ти!
+++++

Иван си ти - това е ясно,о, име славно, най-прекрасно! Денят е днеска на Иван, не се скатавай кат шаран! Ела и всички почерпи.
+++++

Да пребориш змея и сам змей да станеш. Едната глава като му отсечеш,на тебе двете да ти станат! И после Св.Георги да ти е на помощ!
+++++

Свети Георги да помолим с теб по пътя да върви… Свети Георги, тебе молим, дай му сила с махмурлука той да се пребори!
+++++

Да ти е живо и здраво името.С усмивка го носи, да не свършва виното и дръзките мечти! Това е от мен. Имам и още едно: Желая ти две неща - Всякога и Никога! Всякога щастие и Никога нещастие!
+++++

Честит имен ден. На този хубав празник, който е и твой искам да ти пожелая да ти се случват само хубави неща. Здравето и щастието да ти са спътник всеки божи ден и да празнуваш 100 години този имен ден
+++++

поздрави и пожелания за имен ден

Вашите са знаели какво правят, когато са те кръстили с най- хубавото име! Честит имен ден!
+++++

Човек заради едното име живее и заради него празнува!
+++++

Да е славно името ти на този ден, бъди обичана,щастлива и все така красива
Някои има имен ден, изберете най - оригиналното и забавно поздравление за именния му ден. Зарадвайте вашите близки и приятели с нечуван поздрав за имен ден. Вашите предложения за поздрави, поздравления и пожелания за имен ден очакваме на нашия e-mail

6 януари 2013
Поздрави за Йордановден имен ден на Йордан Йорданка

Поздрави и Пожелания за Антоновден

Поздрави за Ивановден

Поздрави за Гергьовден

Поздрави за Цветница

Поздрави за Андреевден

Поздрави за Никулден
 
Пожелания за Рожден ден, Имен ден, Сватбен ден, Забавни Пожелания за Коледа и Нова Година, Поздрави за Младоженци, Свети Валентин, Бебе, Лека нощ.
2009 - 2012 Поздрави и Пожелания за всички празници и поводи. Ò Всички права запазени на Pozdravi-bg.net
Bookmark and Share
 
Избран Поздрав за Деня: