поздрави за рожден ден, имен ден, юбилей, сватба, поздравления за коледа нова година
поздрави - меню
Забавни Поздрави за Рожден Ден за картички
Весели Пожелания за Рожден Ден


Пожелавам ти кабинета на шефа, заплатата на неговия шеф и успехите на най-смелите хора на света! Дерзай! Честит рожден ден!
+++++

Пожелавам ти 365х52х7х24х60х60х60 мигове на щастие! Честит рожден ден!
+++++

Пожелавам ти промяната, за която копнееш, да ти донесе щастието, за което не смееш да мечтаеш! Наздраве и Честит рожден ден!
+++++

Със светло пиво - към светлото ти бъдеще! Наздраве и Честит рожден ден!
+++++

Пожелавам ти къси работни дни и дълги любовни нощи! Честит рожден ден!
+++++

Във този слънчев ден приеми най-скъпи поздрави от мен по случай твоя ден рожден. Бъди все толкоз мила и добра, бъди си просто майка и жена. И не преставай да даряваш с обич и със топлота твоето богатство,твоите деца. И макар годините да натежават, остани си млада и помни, че всички днес те уважават на колкото години и да си.
+++++

Желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслада, време за мечти, време да опиташ от всички сладости на света и човек, с когото да ги споделиш! Честит рожден ден!
+++++

Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти! Пожелавам ти го с цялата отговорност на верен приятел! Но ти пожелавам и още нещо - винаги да имаш нови мечти, към които да се стремиш! Пожелавам ти го от сърце! Честит рожден ден!
+++++

Не забравяй какво си си обещал миналата година на рождения ден! Ако не си го направил - сега му е времето! Честит рожден ден!
+++++

Не трупай години - живей диво и честито! Честит рожден ден!
+++++

Пожелавам ти здраве - то се подразбира, пожелавам ти дълъг живот- и това е повече от ясно! Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства! Живей на 1000%! Честит рожден ден!
+++++

Нека в този хубав ден, най-нежната част от мен дойде вместо мен и ти каже честит рожден ден! Пожелавам ти да намери това което Искаш, да го познаеш когато го видиш, да имаш щастието да го получиш и умението да го задържиш!
+++++

Честит рожден ден пожелавам ти легло от рози любов в големи дози и секс в различни пози!
+++++

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Нека всички твои желания бъдат мои най искрени пожелания!
+++++

Огнище да топли ръцете ти, Вино да топли сърцето ти, Обич да топли душата ти, И бог да те закриля в делата ти! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
+++++

Желая ти дълъг живот в мъдрост и блаженство! Много здраве и щастие! ЧРД!
+++++

Бъди на рицарите вдъхновената мечта, бъди на смелчаците пътеводната звезда, бъди красивия сън на поетите, бъди себе си и покори света! Пожелавам ти го от сърце! Честит рожден ден!
+++++

Пожелавам ти следващият си рожден ден да го посрещнеш в свой собствен дом пред горяща камина и с верни приятели! Наздраве!
+++++

Орисвам те на всичко да вдъхваш живот! Орисвам те да бъдеш винаги усмихната! Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие! Честит рожден ден!
+++++

Пожелавам ти всяка звезда на небето да запечата по един твой успех! Честит рожден ден!
+++++

Поръси дните с малко захар за сладост и малко сол за вкус! Не прекалявай с черния пипер, макар че и без него не може! Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резенчета ябълка и щипка канела! Наздраве и Честит рожден ден!
+++++

Пожелавам ти чудни пътешествия и смели приключения! Пожелавам ти светът да е в краката ти! Честит рожден ден!
+++++

Пожелавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение! Честит рожден ден!
+++++

Поднови се с още една година! Трябва да почерпиш, за да ти пожелаем с искрящ звън на чашите цялото щастие на земята! Обичаме те, приятелю! Честит рожден ден!
+++++

Макар и бръчките по-лицата ни вече да личат, то поне да запазим сърцата си вечно млади! Честит зрял рожден ден!
+++++

Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето! Честит рожден ден!

още пожелания за рожден ден от най - големия сайт за поздрави и пожелания
Някои има Рожден ден, изберете най - оригиналното и забавно поздравление за рожден ден. Зарадвайте вашите близки и приятели с нечуван поздрав за забавен рожден ден. Вашите предложения за поздрави, поздравления и
пожелания за рожден ден очакваме на нашия e-mail. Тук ще намерите яки поздрави за рожден ден
Поздрави за Приятели
 
Пожелания за Рожден ден, Имен ден, Сватбен ден, Забавни Пожелания за Коледа и Нова Година, Поздрави за Младоженци, Свети Валентин, Бебе, Лека нощ.
2009 - 2012 Поздрави и Пожелания за всички празници и поводи. Ò Всички права запазени на Pozdravi-bg.net
Bookmark and Share
 
Избран Поздрав за Деня: